Praktijk informatie:

Striensestraat 35    5241 AW  Rosmalen  073 6 420 828

 

WIE ZIJN WIJ?

Naam: Fieke Vos
Werkzaam sinds: juli 1982

Na een half jaar in een praktijk in Utrecht werkervaring opgedaan te hebben ben ik in januari 1983 gestart met de praktijk in Hintham/Rosmalen. Aanvankelijk alleen en later met een collega. In de loop van de jaren heb ik bijscholingen gevolgd op het gebied van psychosomatiek, ontspanning, bekkenproblematiek en lage rugklachten, een goede aanvulling op het basisprincipe van de Oefentherapie Mensendieck. Het blijft me fascineren hoeveel de mens zelf kan doen om zijn/haar klachten te verminderen of zelfs op te heffen. En door mijn scholing voor het Chronisch Pijn Netwerk is mijn enthousiasme alleen maar toegenomen! 

Naam: Yvette de Reeper
Werkzaam sinds: juli 1997

Per 1 juli 1997 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck. Door diverse waarnemingen in verschillende praktijken te hebben doorlopen, heb ik voldoende werkervaring opgedaan in het behandelen van patiënten met nek en lage rugklachten. Tevens heb ik de specialisatie chronische rugklachten en bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap gevolgd. Sinds 2000 werk ik in een groepspraktijk te ’s-Hertogenbosch. Sinds 2006 ben ik tevens als zelfstandige oefentherapeut werkzaam in de praktijk te Rosmalen en combineer ik deze 2 banen.                                                                  Vijf jaar geleden heb ik me tevens omgeschoold als slaapoefentherapeut en kinderslaapoefentherapeut met mooie resultaten zichtbaar.

Kwaliteit

Wij staan beiden ingeschreven in het kwaliteitsregister. We volgen regelmatig bijscholingen en maken gebruik van de nieuwste en wetenschappelijke ontwikkelingen binnen ons vak gebied

Bereikbaarheid:

  • 24 uur per dag telefonisch bereikbaar
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Rolstoeltoegankelijk

Openingstijden:

  • 8.00 u- 18.00u
  • Afspraak in avonduren en/of aan huis in overleg mogelijk

U vindt ons hier: