Iedereen slaapt wel eens slecht. Ongeveer 25 - 35% van de mensen kampt regelmatig met slaapproblemen. Meestal is slapeloosheid een tijdelijk bijverschijnsel van stress of een ingrijpende emotionele gebeurtenis in iemands leven. Dit heeft niet direct gevolgen voor de gezondheid.

 Maar slapeloosheid kan ook chronisch zijn en een zware wissel trekken op het leven. Spanningen, drukte, verveling, leegte, verdriet, ongemakken, pijn, zorgen, problemen en angsten kunnen de balans verstoren en slaapproblemen veroorzaken. Moeite met inslapen, regelmatig wakker worden, moeite met doorslapen, te vroeg wakker worden. niet voldoende uitgerust zijn, overmatige slaperigheid en moeheid overdag

Herkent u deze problemen?  In onze praktijk kunnen wij helpen.  We bieden structurele oplossingen voor het verbeteren van de nachtrust, waardoor u weer energiek aan de dag kunt beginnen. Onder begeleiding van de slaapoefentherapeut leert u wat bij uzelf de knelpunten zijn en werkt u vervolgens aan verbetering van de nachtrust.

Tijdens 5 – 10 oefentherapeutische behandelingen wordt er gewerkt aan de belangrijkste aspecten die de kwaliteit van de nachtrust beïnvloeden

De oefeningen zijn laagdrempelig en praktisch waardoor u er direct mee aan de slag kunt en de slaapkwaliteit positief kunt beïnvloeden.  Ook het afbouwen van slaapmedicatie kan met slaaptherapie ondersteund worden.

De behandeling van slaapproblemen wordt door de zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
Meer informatie kunt u vinden op www.slaapoefentherapie.nl

U kunt direct – zonder verwijzing – een afspraak maken. U hoeft niet langs een huisarts, medisch specialist of bedrijfsarts om een verwijsbrief te vragen. Dit voorkomt onnodige vertraging in het proces van uw herstel.